foto

Barbara New

  • nar. 9.5.1923
    Hammersmith, Londýn, Anglie, Velká Británie
  • zem. 24.5.2010 (87 let)
    Paddington, Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Ali G Indahouse - Film
1998 Unknown Soldier, The (TV film)
1995 Thin Ice
1991 Buddy's Song
Edvard II.
1988 Velmi si vás vážíme
1985 Anna Karenina (TV film)
1982 By the Sea
Svědek pro obžalobu (TV film)
1977 The Black Panther
1975 Piknik (TV film)

TV seriály

2000 Beast (TV seriál)
1995 Oh, Doctor Beeching! (TV seriál)
1992 Performance (TV seriál)
1988 London's Burning (TV seriál)
You Rang, M'Lord? (TV seriál)
1986 Bread (TV seriál)
Casualty (TV seriál)
Screenplay (TV seriál)
1985 Lytton's Diary (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1982 Hodina s Agathou Christie (TV seriál)
Shine On Harvey Moon (TV seriál)
1980 Flickers (TV seriál)
Juliet Bravo (TV seriál)
The Good Companions (TV seriál)
1977 Neskutečné historky (TV seriál)
Vražda na zámku Moorstones (S01E04)
Životní zkouška Erika Olthwaitea (S01E02)
1974 And Mother Makes Five (TV seriál)
Porridge (TV seriál)
Seven Faces of Woman (TV seriál)
Within These Walls (TV seriál)
1973 Sir Yellow (TV seriál)
1971 Budgie (TV seriál)
1970 Crime of Passion (TV seriál)
Play for Today (TV seriál)
1969 Parkin's Patch (TV seriál)
Softly Softly: Task Force (TV seriál)
1968 Kriminalista (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
1966 Softly Softly (TV seriál)
This Man Craig (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
Public Eye (TV seriál)
1964 The Wednesday Play (TV seriál)
1963 Friday Night (TV seriál)
1962 Dr. Finlay's Casebook (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 Amelia (TV seriál)
1959 Maigret (TV seriál)
1958 Pride and Prejudice (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)

Dokumentární

2003 Comedy Connections (TV seriál) - a.z.
1995 Heroes of Comedy (TV seriál) - a.z.

Host

TV pořady

1971 The Two Ronnies (TV pořad)
1969 This Is Your Life (TV pořad)
1963 The Dick Emery Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace