foto

Terunosuke Takezai

  • nar. 7.4.1980 (37 let)
    Kumamoto, prefektura Kumamoto, Japonsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Koi Suru Ivu (TV film)
Láska v Minami
2010 Ôoku
Saibancho! Koko wa Choeki 4 nen de Dodesuka
2009 Hikidashi no naka no rabu retâ
Kanikósen
Parēdo
2008 Hyakuman-en to nigamushi onna
New Type: Tada ai no tame ni
2007 Mirai Yosouzu -Aishiteru no Signs-
2006 Cherry Pie
Masutâ obu sandâ: Kessen!! Fuuma ryuuko-den
59-banme no Proposal (TV film)

TV seriály

2017 Kimi wa Petto (TV seriál)
2016 Dame na wataši ni koišite kudasai (TV seriál)
Doctor Chousahan (TV seriál)
Hibana (TV seriál)
2015 Doctors: saikjó no meii 3 (TV seriál)
Mašširo (TV seriál)
Samurai Sensei (TV seriál)
2014 GTO: the Great Teacher Onizuka (TV seriál)
Hero 2 (TV seriál)
Kinkyû Torishirabeshitsu (TV seriál)
Nemuri no Mori - Shinzanmono Special (TV seriál)
Suteki na Sentaxi (TV seriál)
Tenčú: jami no šiokinin (TV seriál)
2013 Hanzawa Naoki (TV seriál)
Meshibana Keiji Tachibana (TV seriál)
2012 Renai Neet: Wasureta Koi no Hajimekata (TV seriál)
Umečan sensei (TV seriál)
2011 Kaitô Royale (TV seriál)
Meitantei Conan: Kudo Shinichi e no Chousenjou (TV seriál)
2010 Reinórjokuša Odagiri Kjóko no uso (TV seriál)
Shukujo (TV seriál)
Toraburuman (TV seriál)
2009 Buzâ bîto: Gakeppuchi no hîrô (TV seriál)
Love Game (TV seriál)
Rescue: Tokubetsu Kōdo Kyūjotai (TV seriál)
Reset (TV seriál)
Saru lock (TV seriál)
Uramiya honpo reboot (TV seriál)
2008 Acuhime (TV seriál)
Joshidaisei Kaikeishi no Jikenbo (TV seriál)
Tokyo Shoujo (TV seriál)
2007 Sunadokei (TV seriál)
2006 Regatta: Kimi to ita eien (TV seriál)
Rondo (TV seriál)
Uramiya honpo (TV seriál)
2002 Aibó (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace