foto

Daphne Oxenford

  • nar. 31.10.1919
    Barnet, Londýn, Anglie, Velká Británie
  • zem. 21.12.2012 (93 let)
    Denville Hall, Northwood, Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Princ William (TV film)
1988 Girl from the South
1980 Sweet William
1975 Všechny velké a malé bytosti (TV film)
1973 Až přijde ten den
1969 Frankenstein Must Be Destroyed

TV seriály

2008 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Krvavá svatba (S11E02)
2006 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Čtyři pohřby a jedna svatba (S09E05)
2004 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Duchové minulosti (S07E07)
2003 The Royal (TV seriál)
1996 Hetty Wainthropp Investigates (TV seriál)
1995 How to Be a Little Sod (TV seriál)
1994 All Quiet on the Preston Front (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
1991 Salón Eliott (TV seriál)
1990 Drop the Dead Donkey (TV seriál)
1989 KYTV (TV seriál)
1987 Tickets for the Titanic (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 Victoria Wood: As Seen on TV (TV seriál)
1984 Chance in a Million (TV seriál)
Fresh Fields (TV seriál)
Poldové (TV seriál)
1981 Never the Twain (TV seriál)
1980 Juliet Bravo (TV seriál)
1979 Terry and June (TV seriál)
To the Manor Born (TV seriál)
1976 The Duchess of Duke Street (TV seriál)
Victorian Scandals (TV seriál)
Yanks Go Home (TV seriál)
1975 Inspektor Regan (TV seriál)
Wodehouse Playhouse (TV seriál)
1974 Nearly Man, The (TV seriál)
Rising Damp (TV seriál)
The Carnforth Practice (TV seriál)
1973 BBC2 Playhouse (TV seriál)
Cheri (TV seriál)
Man About the House (TV seriál)
Some Mothers Do 'Ave 'Em (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
The Befrienders (TV seriál)
1971 Follyfoot (TV seriál)
1970 Shadows of Fear (TV seriál)
Tarbuck's Luck (TV seriál)
1969 Dustbinmen, The (TV seriál)
Happy Ever After (TV seriál)
Plays of Today (TV seriál)
1967 City 68' (TV seriál)
ITV Playhouse (TV seriál)
1964 It's Dark Outside (TV seriál)
Villains, The (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
1962 Saki (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)
1959 Skyport (TV seriál)
1949 Family Affairs (TV seriál)
1946 For the Children (TV seriál)

Host

TV pořady

1963 The Dick Emery Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky