foto

Franz Suhrada

  • nar. 26.6.1954 (65 let)
    Vídeň

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Kottan ermittelt: Rien ne va plus
Kottan: Notwehr
1990 Prázdniny se Silvestrem
Tatort - Seven Eleven (TV film)
1986 Tatort - Der Tod des Tänzers (TV film)
1985 André schafft sie alle
1984 Kottan ermittelt - Der Kaiser schickt Soldaten aus (TV film)
Kottan ermittelt - Die Enten des Präsidenten (TV film)
Kottan ermittelt - Genie und Zufall (TV film)
Kottan ermittelt - Mabuse kehrt zurück (TV film)
Kottan ermittelt - Mein Hobby: Mord (TV film)
Kottan ermittelt - Smokey und Baby und Bär (TV film)
1983 Kottan ermittelt - Fühlt wie Du (TV film)
Kottan ermittelt - Hausbesuche (TV film)
1982 Kottan ermittelt - Die Einteilung (TV film)
Kottan ermittelt - Entführung (TV film)
Kottan ermittelt - Kansas City (TV film)
Kottan ermittelt - So Long, Kottan (TV film)
1981 Den Tüchtigen gehört die Welt
Kottan ermittelt - Die Beförderung (TV film)
Tatort - Mord in der Oper (TV film)
1980 Exit... nur keine Panik
1979 Santa Lucia (TV film)
1978 Alpensaga - Die feindlichen Brüder (TV film)
Kottan ermittelt - Nachttankstelle (TV film)
1977 Tu, felix Austria, was du nicht lassen kannst (TV film)

TV seriály

2005 Soko Vídeň (TV seriál)
1996 Spiel des Lebens (TV seriál)
1995 Lieben wie gedruckt (TV seriál)
1993 Tom Turbo Detektivclub (TV seriál)
1992 Die Leute von St. Benedikt (TV seriál)
1990 Wenn das die Nachbarn wüßten (TV seriál)
1987 Heiteres Bezirksgericht (TV seriál)
1985 Der Leihopa (TV seriál)
1983 Die fünfte Jahreszeit (TV seriál)
1980 Die liebe Familie (TV seriál)
Fantômas (TV seriál)
1976 Die Alpensaga (TV seriál)
Kottan ermittelt (TV seriál)
1975 Ein echter Wiener geht nicht unter (TV seriál)
1972 Die Abenteuer des braven Soldaten Schwejk (TV seriál)

Dokumentární

2016 Kottan - ein Kieberer aus Wien (TV film)
2007 Ossy Kolmann - Abgeschminkt (TV film) - a.z.

Host

TV pořady

2016 Sehr witzig!? (TV pořad)
1990 Tohuwabohu (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky