foto

Alla Jeljaševič

  • nar. 27.5.1949 (71 let)
    Minsk, Bělorusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Uskolzajuščaja žizň (TV film)
Vnutri sebya
2017 Choču byť sčastlivoj (TV film)
2011 PiraMMMida
1989 Krugljanskij most

TV seriály

2016 Muchtar. Novyj sled (TV seriál)
Ně togo polja jagoda (TV seriál)
Něraskrytyj talant (TV seriál)
2015 Familnyje cennosti (TV seriál)
Něpodkupnyj (TV seriál)
2013 Ně otpuskaj meňa (TV seriál)
2011 Ně žaleju, ně zovu, ně plaču (TV seriál)
Semejnyj dětěktiv (TV seriál)
Dobroljot (S01E19)
Kamenskaja (TV seriál)
Čjornyj spisok (S06E05)
2009 Sud (TV seriál)
Trepanacija serdca (E11)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky