foto

Alla Jeljaševič

  • nar. 27.5.1949 (71 let)
    Minsk, Bělorusko, Sovětský svaz

Herecká filmografie

Filmy

2018 Uskolzajuščaja žizň (TV film)
Vnutri sebya
2017 Choču byť sčastlivoj (TV film)
2011 PiraMMMida
1989 Krugljanskij most

TV seriály

2016 Muchtar. Novyj sled (TV seriál)
Něraskrytyj talant (TV seriál)
Ně togo polja jagoda (TV seriál)
2015 Familnyje cennosti (TV seriál)
Něpodkupnyj (TV seriál)
2013 Ně otpuskaj meňa (TV seriál)

Galerie (3)

do profilu filmu >>

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky