foto

Ida Wüst

  • nar. 3.1.1884
    Wiesbaden, Německá říše
  • zem. 2.11.1958 (74 let)
    Berlín, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1956 Roter Mohn
1955 Die Barrings
Die Herrin vom Sölderhof
1954 Die süßesten Früchte
Sonne über der Adria
1953 Tante Jutta aus Kalkutta
1952 Ich warte auf dich
1951 Es begann um Mitternacht
Eva im Frack
Heimat, deine Sterne
1950 Schuß um Mitternacht
Taxi-Gattin
Wenn Männer schwindeln
1949 Das Gesetz der Liebe
1945 Die Brüder Noltenius
1943 Die beiden Schwestern
Geliebter Schatz
1942 Sein Sohn
1941 Hauptsache glücklich!
1940 Die unvollkommene Liebe
Rote Mühle
Sedm let neštěstí
Wunschkonzert
Zwei Welten
1939 Tchyně má vždycky pravdu
1938 Das Verlegenheitskind
Diskretion - Ehrensache
Když hvězdy svítí
Kleines Bezirksgericht
1937 Der Biberpelz
Fremdenheim Filoda
Heiratsinstitut Ida & Co
Husaren heraus
Nachtwache im Paradies
U moře se nehřeší...
1936 Der lustige Witwenball
Ein Hochzeitstraum
Kater Lampe
Lustigen Weiber, Die
Žebravý student
1935 Die blonde Carmen
Eine Seefahrt, die ist lustig
Herbstmanöver
Milenky Ludvíka XIV.
Noc na Dunaji
Svět se točí kolem lásky
Warum lügt Fräulein Käthe?
Wenn die Musik nicht wär
1934 Anita v ráji (německá verze)
Charleys Tante
Der Kühne Schwimmer
Die Czardasfürstin
Einmal eine große Dame sein
Freut Euch des Lebens
Frühlingsmärchen
Jungfrau gegen Mönch
Láska a první železnice
1933 Carevič
Des jungen Dessauers große Liebe
Die Wette
Die unsichtbare Front
Flüchtlinge
Keinen Tag ohne Dich
Kind, ich freu' mich auf Dein Kommen
Lachende Erben
Občánku, co teď?
Povídky slečny Hoffmanové
Píseň pro tebe
Píseň slunce
1932 Aus einer kleinen Residenz
Ballhaus goldener Engel
Byl jednou jeden valčík
Das Testament des Cornelius Gulden
Das schöne Abenteuer
Der Sieger
Děvčátko s modrýma očima
Friederike
Ich bei Tag und du bei Nacht
Ja, treu ist die Soldatenliebe
Melodie lásky
Mieter Schulze gegen alle
Peter Voss, zloděj milionů
Píseň noci
So ein Mädel vergißt man nicht
Wie sag' ich's meinem Mann?
Wäsche - Waschen - Wohlergehen
Zu Befehl, Herr Unteroffizier
Zwei glückliche Tage
1931 Bomby nad Monte Carlem
Das verlorene Paradies
Der Stumme von Portici
Der verjüngte Adolar
Die Firma heiratet
Die Nacht ohne Pause
Elisabeth von Österreich
Hurra - ein Junge!
Man braucht kein Geld
Marquise von Pompadour, Die
Můj Leopold
Schön ist die Manöverzeit
Schützenfest in Schilda
Wenn die Soldaten...
Zweierlei Moral
1930 Bockbierfest
Csikosbaroness, Die
Das alte Lied
Der Walzerkönig
Der keusche Josef
Die Lindenwirtin
Drei Tage Mittelarrest
Ein Burschenlied aus Heidelberg
Namensheirat
Ruhiges Heim mit Küchenbenutzung. Das Mädel von der Operette
1929 Das brennende Herz
Die Nacht gehört uns
Fräulein Fähnrich
Großstadtjugend
Kaviárová princezna
Madame Lu, die Frau für diskrete Beratung
Tagebuch einer Kokotte
Vater und Sohn
Zwischen vierzehn und siebzehn - Sexualnot der Jugend
1928 Der Fall des Staatsanwalts M...
Der Raub der Sabinerinnen
Die Königin seines Herzens
Es zogen drei Burschen
Herr Meister und Frau Meisterin
Mein Freund Harry
1927 Das Heiratsnest
Der Bettelstudent
Der letzte Walzer
Die Bräutigame der Babette Bomberling
Feme
Heimweh
Im Luxuszug
Unter Ausschluß der Öffentlichkeit
Venus im Frack
1926 Das Gasthaus zur Ehe
Die Straße des Vergessens
Die dritte Eskadron
Königin des Weltbades, Die
Ledige Töchter
1925 Die Puppenkönigin
Die vertauschte Braut
Kammermusik
O alte Burschenherrlichkeit
1923 Tragédie lásky
1922 Marquise von Pompadour
1921 Der wird geheiratet

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky