foto

Fanny Rowe

  • nar. 26.6.1913
    Preston, Lancashire, Anglie, Velká Británie
  • zem. 31.7.1988 (75 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1982 The Tale of Beatrix Potter (TV film)
1975 In This House of Brede (TV film)
1972 Lady Caroline Lamb
1970 Jana Eyrová (TV film)
1959 Fool's Paradise (TV film)
1958 Doomsday for Dyson (TV film)
Moonraker, The
1957 The Birthday Present
1955 Mulberry Accelerator, The (TV film)
The Warriors
1954 Aunt Clara
The Teckman Mystery
1953 Noble Spaniard, The (TV film)
1952 Miss Robin Hood
Never Look Back
1944 They Came to a City

TV seriály

1988 After Henry (TV seriál)
1984 Fresh Fields (TV seriál)
1982 All for Love (TV seriál)
1980 The Good Companions (TV seriál)
1979 Danedyke Mystery, The (TV seriál)
Neobvyklé příběhy (TV seriál)
1978 Do You Remember? (TV seriál)
Life Begins at Forty (TV seriál)
1976 Ghosts of Motley Hall, The (TV seriál)
1975 Ten from the Twenties (TV seriál)
1974 Dial M for Murder (TV seriál)
No, Honestly (TV seriál)
Rising Damp (TV seriál)
1973 Beryl's Lot (TV seriál)
1971 Budgie (TV seriál)
Upstairs, Downstairs (TV seriál)
1970 Crime of Passion (TV seriál)
Menace (TV seriál)
Play for Today (TV seriál)
1969 W. Somerset Maugham (TV seriál)
1968 Kriminalista (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
Misleading Cases (TV seriál)
Not in Front of the Children (TV seriál)
Sága rodu Forsytů (TV seriál)
Vanity Fair (TV seriál)
1966 Mystery and Imagination (TV seriál)
The Liars (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
1964 The Wednesday Play (TV seriál)
1961 Hancock (TV seriál)
1960 Theatre 70 (TV seriál)
1959 World Theatre (TV seriál)
1958 A Christmas Night with the Stars (TV seriál)
Saturday Playhouse (TV seriál)
1957 The Royalty (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
1954 Colonel March of Scotland Yard (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Dokumentární

1964 The Full Man (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace