foto

Tomio Suga

  • nar. 17.1.1931 (88 let)
    prefektura Mijazaki, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Drobný bojovník
2014 Kuragehime
Terumae romae II
2013 Sora Kara Kita Tenkousei
2012 Thermae Romae
2010 Otóto

TV seriály

2016 Mamagoto (TV seriál)
Omukae Desu. (TV seriál)
2015 Déto: koi towa donna mono kašira (TV seriál)
Hoteru Konsheruju (TV seriál)
Napoleon no mura (TV seriál)
Šoku no gunši (TV seriál)
2014 Dark System Koi no Ouza Ketteisen (TV seriál)
Ore no Dandyism (TV seriál)
Reverse Edge: Ókawabata tanteiša (TV seriál)
Wataši no kirai na tantei (TV seriál)
2013 Dokushin Kizoku (TV seriál)
Higanjima (TV seriál)
2012 Honjitsu wa Taian Nari (TV seriál)
Rich Man, Poor Woman (TV seriál)
Rígaru hai (TV seriál)
2011 Zenkai Girl (TV seriál)
2009 Ninkjó herupá (TV seriál)
2008 Tonsure (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky