foto

Jeffrey Howard

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2000 Láska a basket
1997 Evina zátoka
Past
1994 Malá velká liga
1993 Return of Ironside, The (TV film)
1992 Pure Country
1991 Neškodná lež (TV film)
Rudý vítr (TV film)
Talent pro hru
1989 První liga
1988 Klářino srdce
1987 Baby Boom
1980 Vojín Benjaminová

TV seriály

1992 Raven (TV seriál)
1986 Kriminální příběhy (TV seriál)
1985 Miami Vice (TV seriál)
The Prodigal Son (S02E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky