Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Šerif Buck Olmstead má plné ruce práce se svou volební kampaní. A právě v tomto shonu je informován o děsivém zločinu. V jednom hotelovém pokoji byly nalezeny dvě mrtvoly. Jak na mužské, tak na ženské oběti jsou jasné stopy toho, že ten, kdo zločin spáchal, postupoval s téměř chirurgickou přesností. A aby nepříjemného nebylo málo, objeví se krátce nato v Olmsteadově kanceláři agent FBI Frank LaCrosse, aby se zúčastnil místního ohledání. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (61)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Přítomnost hvězd nižší svítivosti, udržování diváka v nejistotě ohledně pachatele a atraktivní exteriéry můžeme brát jako pozitiva, nicméně Quaid je jakýsi kožený, Stuart režisér si často nerozumí se Stuartem scénáristou a hledat motivy v jednání otvírače stehenních tepen je tady stejně marné, jako pokoušet se učesat obočí Ronalda Lee Ermeyho.. Jedna perlička týkající se i dabingu: Při své první scéně Ted Levine jako budoucí kapitán Stottlemeyer řekne budoucím českým hlasem Monka: „Stalo se to takhle.“ A pak nevěřte na náhody.. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Lehce nadprůměrný, slušně vystavěný thriller, ve kterém první třetinu baví lehké náznaky a matoucí stopy příjemně mlžící totožnost vraha. Škoda, že tvůrci tuto hru neudrželi déle. Akce není nijak extra nadsazená, postava vraha, budící sympatie i neklid a později mrazení, je poměrně netradiční, výborně podaná a potěší i jistou, dnes docela netypickou civilností, Quaidův Frank je dokonalý ve své odhodlané zaťatosti. Oba pak mezi ostatními, poměrně schematicky podanými přihrávači, výrazně vynikají a rozehrávají svou hru ku potěše diváka. ()

Reklama

Phobia 

všechny recenze uživatele

Příjemný, napínavý thriller, který mi zkrátka sedl. Největším kladem je dobrá výprava - hory a sníh dodávají patřičnou atmosféru opuštěnosti a možnosti pro hlavního záporáka, slušné herecké obsazení, zápletka sice poněkud obehraná s občasnými hluchými místy, ale já osobně jsem se po většinu filmu dobře bavila. 78% ()

Landauer 

všechny recenze uživatele

Ze začátku to vypadalo jako tradiční plytká krávovinka plná klišé a laciných akčních scén, ale kupodivu se z toho postupem děje vyklubala poutavá akční záležitost, při níž si divák užije a závěrečná akce na vlaku je důstojným vyvrcholením předchozí napínavé hry na kočku a myš, která ovšem umí pěkně kousat. ()

cab 

všechny recenze uživatele

Hon agenta FBI (Dennis Quaid) po seriovem vrahovi, ktery unesl jeho syna nabira zajimavych obratek nasledne po nalezeni dvou mrtvych tel zavrazdenych velice povedomym zpusobem. Napinave rozuzleni a dobre herecke obsazeni delaji z filmu bezpochyby nepromarnenou vecerni zabavu pro milovniky dobrych kriminalnich thrilleru. 75% ()

Galerie (24)

Reklama

Reklama