foto

Seika Kuze

  • nar. 8.7.1965 (55 let)
    Tokio, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Bokura no júki 2017 (TV film)
2008 Orochi
1998 Odoru daisosasen

TV seriály

2019 Tokusó 9 (TV seriál)
Episode 8 (S02E08)
Šicudži: Saiondži no meisuiri (TV seriál)
Episode 3 (S02E03)
2018 Keišičó sósa ikkačó (TV seriál)
Episode 3 (S03E03)
2016 Kami no šita o mocu otoko (TV seriál)
Money no tenši: Anata no okane torimodošimasu! (TV seriál)
Wataši kekkon dekinai džanakute, šinai desu (TV seriál)
2015 Kasóken no onna 15 (TV seriál)
Kónodori (TV seriál)
Šikaku tantei Higuraši Tabito (TV seriál)
2014 Asakijumemiši: Jaoja ošiči ibun (TV seriál)
Kindaiči šónen džikenbo N (neo) (TV seriál)
2013 Daini gakušó (TV seriál)
2012 Dâti mama! (TV seriál)
Hitorišizuka (TV seriál)
Irjú sósa 2 (TV seriál)
Šokuzai (TV seriál)
2011 Hancho - Jinnansho Azumihan Season 4 (TV seriál)
Himicu čóhónin Erika (TV seriál)
Honboši: Šinri tokusó džikenbo (TV seriál)
Lady: Saigo no hanzai purofairu (TV seriál)
Ningen Konchuki (TV seriál)
2010 Kasouken no Onna (TV seriál)
2009 Real Clothes (TV seriál)
2007 Kikujiro to Saki 3 (TV seriál)
2006 Keišičó sósa ikka kjú gakari (TV seriál)
2004 Ningen no Shomei (TV seriál)
2002 Aibó (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky