foto

Marc Brun Adryan'

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Obávaný
2016 Dalida
Planetárium
2014 Où es-tu maintenant? (TV film)
2011 Accident de parcours (TV film)
I love Perigord (TV film)
2009 Blanche maupas (TV film)
Duel en ville (TV film)
2008 César Lévy (TV film)
Le Commissariat (TV film)
2006 Hej, kočko!
2003 Fruits mûrs (TV film)

TV seriály

2016 Innocente (TV seriál)
Marseille (TV seriál)
Caïn (TV seriál)
Infiltrée (2/2) (S04E06)
2015 Contact (TV seriál)
Caïn (TV seriál)
Le fils de Caïn (S03E07)
2014 Caïn (TV seriál)
Caïn et Abel - Partie 2 (S02E04)
2013 Sous le soleil de Saint-Tropez (TV seriál)
2012 No Limit (TV seriál)
Talons aiguilles & bottes de paille (TV seriál)
2009 Action spéciale douanes (TV seriál)
2008 Enquêtes réservées (TV seriál)
Scalp (TV seriál)
2006 Paradise kemp (TV seriál)
Pátrací oddělení (TV seriál)
2004 Plus belle la vie (TV seriál)
1997 Joséphine, ange gardien (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace