foto

Andrej Feskov

  • nar. 18.1.1978 (41 let)
    Brjanská oblast, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Charms
2010 Peremirie
Podsadnoj
2009 Vidrimasgor, ili Istorija mojego kosmosa
2008 Nová Země
Sad
Zajatec
2007 Kuka

TV seriály

2017 Lačuga dolžnika (TV seriál)
Trockij (TV seriál)
2016 Čto i trebovalos dokazať (TV seriál)
Šakal (TV seriál)
2015 Na glubině (TV seriál)
Pogoňa za prošlym (TV seriál)
Vremenno nědostupen (TV seriál)
Čužoje gnězdo (TV seriál)
2014 Svoja čužaja (TV seriál)
Smerť lučše, čem razluka (E06)
Ljubov zla (E05)
Pravo na ošibku (E04)
další epizody (6)
Šamanka (TV seriál)
Mečta kulturista (E20)
Grenlandija (E19)
Vračebnaja tajna (E18)
další epizody (11)
2013 Krik sovy (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Skala (S01E16)
Ozero smerti (S01E15)
Ochotniki za golovami (S01E14)
další epizody (8)
2012 Otryv (TV seriál)
Snajpery: Ljubov pod pricelom (TV seriál)
2011 Dostojevskij (TV seriál)
2010 Agent osobogo naznačenija (TV seriál)
Istina dlja Platona (S01E01)
Pobeg (TV seriál)
Morskije ďjavoly (TV seriál)
More stracha (S04E30)
2009 Isčeznuvšije (TV seriál)
2008 Litějnyj (TV seriál)
Bez jedinoj ostanovki (S01E21)
Luna v zenite (TV seriál)
2007 Perom i špagoj (TV seriál)
2006 Tajny sledstvija (TV seriál)
Vyzov (S06E06)
2004 Mangust (TV seriál)
Zvezdnyj musor (S02E12)

Dokumentární

2015 Něpridumannaja žizň (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky