foto

Valentina Garcujeva

  • nar. 8.4.1986 (33 let)
    Minsk, Bělorusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Marusja (TV film)
2018 Honba za tajemstvím
Skazki Rubljovskogo lesa (TV film)
Ženščiny (TV film)
2017 Choču byť sčastlivoj (TV film)
2016 Echo grecha (TV film)
2014 Ujezdnaja drama (TV film)

TV seriály

2018 Akvareli (TV seriál)
Něraskrytyj talant 2 (TV seriál)
Něraskrytyj talant 3 (TV seriál)
2017 Akušerka (TV seriál)
Čjornaja krov (TV seriál)
2016 Bez prava na ošibku (TV seriál)
Davajtě poznakomimsja (TV seriál)
Něraskrytyj talant (TV seriál)
Obratnaja storona Luny 2 (TV seriál)
Podsadnaja utka (TV seriál)
Sljozy na poduške (TV seriál)
2015 Cholodnoje bljudo (TV seriál)
Na dalněj zastave (TV seriál)
Provincialka (TV seriál)
2014 Dobroje imja (TV seriál)
U vas budět rebjonok... (TV seriál)
Uchoďaščaja natura (TV seriál)
2013 Sledovatěl Protasov (TV seriál)
Skarabej (E04)
2012 Smerť špionam. Lisja nora (TV seriál)
2011 Narkomovskij oboz (TV seriál)
2010 Žurov (TV seriál)
Koškin chvost (S02E04)
2009 Sud (TV seriál)
Tolko dlja belych (E08)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky