foto

Maurice Vaudaux

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Les trois silences (TV film)
2010 Les Châtaigniers du Désert (TV film)
Odsun
1995 Ce que savait Maisie (TV film)
1994 Récréation, La (TV film)
1991 La milliardaire (TV film)
1990 Venkovan
1989 Manon Rolandová (TV film)
Passion de Bernadette, La
1987 Bonne chance monsieur Pic! (TV film)
1986 Music Hall (TV film)
Rendez-vous manqués (TV film)
1983 Le jardinier récalcitrant (TV film)
1981 Arme au bleu, L' (TV film)
Mariage de Figaro, Le (TV film)
Voleur d'enfants, Le (TV film)
1980 Aventures d'Yvon Dikkebusch, Les (TV film)
1978 Violette Nozière
1977 Aigle et la colombe, L'
Borgia ou le sang doré, Les (TV film)
Rebelles, Les (TV film)

TV seriály

2010 Co se stalo s Maud? (TV seriál)
1998 Louis la Brocante (TV seriál)
1989 David Lansky (TV seriál)
Navarro (TV seriál)
1988 Auto dělá člověka (TV seriál)
1984 Mystérieux docteur Cornélius, Le (TV seriál)
1983 Quelques hommes de bonne volonté (TV seriál)
Život Berliozův (TV seriál)
1982 Épingle noire, L' (TV seriál)
1981 Amours des années grises, Les (TV seriál)
Martine Verdier (TV seriál)
1979 Amours de la belle époque, Les (TV seriál)
1978 Historie rytíře des Grieux a Manon Lescaut (TV seriál)
1976 Vie de Marianne, La (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky