foto

José Eduardo

  • nar. 4.8.1945 (75 let)
    Portugalsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Ladrões de Tuta e Meia
2017 A Ilha dos Cães
2015 Chiamatemi Francesco - Il Papa della gente
2014 Os Maias - Cenas da Vida Romântica
2013 Na rádiových vlnách
Osudný hřích
2012 A Teia de Gelo
2010 Filme do Desassossego
2008 A Ilha dos Escravos
2007 Atrás das Nuvens
Call Girl
Corrupção
Julgamento
Outro Lado do Mundo, Do
Tečka.com
2005 Diário de Um Novo Mundo
O Fatalista
2004 Portugal S.A.
2003 O Fascínio
2002 Desmundo
2001 Dva životy mého otce (TV film)
2000 Capitaines d'avril
1998 Tráfico
1997 A Tempestade da Terra
Porto Santo
Tentação
Závěť pana Napumocena
1996 Os Olhos da Ásia
1995 Adão e Eva
Ao Sul
1992 Rosa Negra
Tierra fría
Xavier
1991 A Maldição do Marialva
1989 Krev
1988 Os Emissários de Khalôm
1987 O Bobo
1984 Mátria (TV film)
1983 Os Abismos da Meia-Noite
1982 A Vida É Bela?!
1980 Kilas, o Mau da Fita
1979 Ninguém (TV film)

TV seriály

2014 Jardins Proibidos (TV seriál)
2013 O Bairro (TV seriál)
2011 Maternidade (TV seriál)
Remédio Santo (TV seriál)
2009 Deixa Que Te Leve (TV seriál)
2008 Liberdade 21 (TV seriál)
2007 Conta-me Como Foi (TV seriál)
Fascínios (TV seriál)
Nome de Código: Sintra (TV seriál)
2006 Doce Fugitiva (TV seriál)
2004 Inspector Max (TV seriál)
2003 Teu Olhar, O (TV seriál)
2002 Tudo Por Amor (TV seriál)
2001 Filha do Mar (TV seriál)
2000 A Raia dos Medos (TV seriál)
Almeida Garrett (TV seriál)
Jardins Proibidos (TV seriál)
1999 Fura-Vidas, O (TV seriál)
Jornalistas (TV seriál)
1998 Ballet Rose - Vidas Proibidas (TV seriál)
Diário de Maria (TV seriál)
Major Alvega (TV seriál)
Médico de Família (TV seriál)
1995 Primeiro Amor (TV seriál)
1994 Desencontros (TV seriál)
Na Paz dos Anjos (TV seriál)
1993 A Banqueira do Povo (TV seriál)
1989 Le masque (TV seriál)
1988 Civilisations (TV seriál)
La valise en carton (TV seriál)
1984 Mystérieux docteur Cornélius, Le (TV seriál)
1982 Vila Faia (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky