foto

Dmitrij Lysenkov

  • nar. 6.7.1982 (38 let)
    Leningrad, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Děvjataja
Sojuz spasenija
Žara
2016 Dueljant
Ura! Kanikuly!
2013 Stalingrad
2010 Podsadnoj
2009 Priděl angela
2007 1814
2006 Chas pik
Tranzit

TV seriály

2020 Chorošij čelovek (TV seriál)
Okajannyje dni (TV seriál)
Vampiry sredněj polosy (TV seriál)
2019 IP Pirogova (TV seriál)
Štorm (TV seriál)
2018 Domašnij arest (TV seriál)
2017 Děmon revoljucii (TV seriál)
Otličnica (TV seriál)
2016 Bednyje ljudi (TV seriál)
Sledovatel Tichonov (TV seriál)
Časy dlja mistěra Kelli. Časť 2 (E10)
Časy dlja mistěra Kelli. Časť 1 (E09)
Čto i trebovalos dokazať (TV seriál)
2015 Něslučajnaja vstreča (TV seriál)
Semejnyj albom (TV seriál)
2014 Kuprin. Vpotmach (TV seriál)
Mažor (TV seriál)
Něbesnyj sud. Prodolženije (TV seriál)
Ochotniki za golovami (TV seriál)
2013 Šerlok Cholms (TV seriál)
Bejker Strit, 221b (E01)
2012 Bezdna (TV seriál)
Bělaja gvardija (TV seriál)
Novogodnij pěrepoloch (TV seriál)
2008 Litějnyj (TV seriál)
Pervyj děň goda (S01E14)
2007 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Taťjanin děň. Časť 2 (S08E12)
Taťjanin děň. Časť 1 (S08E11)
2005 Princessa i niščij (TV seriál)
2004 Potěrjavšije solnce (TV seriál)
2002 Ubojnaja sila (TV seriál)
Kurs molodogo bojca (S04E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky