foto

Rona Anderson

  • nar. 3.8.1926
    Edinburgh, Skotsko, Velká Británie
  • zem. 23.7.2013 (86 let)
    Hampstead, Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Run for Your Wife
1983 Audience with Kenneth Williams, An (TV film)
1969 Nejlepší léta slečny Jean Brodieové
1965 Devils of Darkness
1958 The Solitary Child
Uncle Harry (TV film)
1956 Hideout, The
Soho Incident
1955 Flaw, The
Stock Car
1954 A Time to Kill
The Black Rider
1953 Black 13
Noose for a Lady
1951 Home to Danger
Scrooge
1950 Torment
1949 Floodtide
Poet's Pub
1948 Sleeping Car to Trieste

TV seriály

1989 Labours of Erica, The (TV seriál)
1983 Profesionálové (TV seriál)
Tajemný hlas (S05E07)
1982 Let There Be Love (TV seriál)
1976 Bill Brand (TV seriál)
1970 Bachelor Father (TV seriál)
1969 W. Somerset Maugham (TV seriál)
1967 River Rivals (TV seriál)
1965 Public Eye (TV seriál)
1963 The Human Jungle (TV seriál)
1962 Dr. Finlay's Casebook (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
No Wreath for the General (TV seriál)
1959 Interpol Calling (TV seriál)
Kraft Mystery Theater (TV seriál) - a.z.
The Flying Doctor (TV seriál)
1958 Saturday Playhouse (TV seriál)
Sky Larks, The (TV seriál)
1957 White Hunter (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky