foto

Roddy McMillan

  • nar. 23.3.1923
    Glasgow, Skotsko, Velká Británie
  • zem. 9.7.1979 (56 let)
    Glasgow, Skotsko, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1978 Urvi co můžeš
1974 Haggard Falcon, The (TV film)
1972 Chatova země
1969 Kruhy na vodě
1963 Myš na měsíci
1962 A Prize of Arms
Amorous Prawn, The
1960 Big Day, The
1959 The Bridal Path
1952 You're Only Young Twice

TV seriály

1979 The Camerons (TV seriál)
1978 Hazell (TV seriál)
The Standard (TV seriál)
1976 Battle of the Sexes (TV seriál)
Red Letter Day (TV seriál)
When the Boat Comes In (TV seriál)
1974 Little Bit of Wisdom, A (TV seriál)
1973 Sutherland's Law (TV seriál)
The Wide World of Mystery (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
Late Night Theatre (TV seriál)
1971 Shirley's World (TV seriál)
Sunset Song (TV seriál)
1970 Doomwatch (TV seriál)
Menace (TV seriál)
Play for Today (TV seriál)
1969 Fraud Squad (TV seriál)
Softly Softly: Task Force (TV seriál)
1968 Kriminalista (TV seriál)
The Borderers (TV seriál)
1967 City 68' (TV seriál)
ITV Playhouse (TV seriál)
The Revenue Men (TV seriál)
1966 Mystery and Imagination (TV seriál)
This Man Craig (TV seriál)
1965 Court Martial (TV seriál)
Front Page Story (TV seriál)
The Troubleshooters (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1964 The Sullavan Brothers (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
1963 Festival (TV seriál)
Maupassant (TV seriál)
1962 Dr. Finlay's Casebook (TV seriál)
Suspense (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 Comedy Playhouse (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
Coronation Street (TV seriál)
The Cheaters (TV seriál)
1959 No Hiding Place (TV seriál)
1958 Saturday Playhouse (TV seriál)
1957 Theatre Night (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)

TV pořady

1972 Whodunnit? (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace