foto

Volker Maria Arend

  • nar. 26.2.1953 (68 let)
    Frankfurt nad Mohanem, Hessen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Režijní filmografie

Filmy

2010 Being Killed
1996 Maja (TV film)
1989 Aufs Ganze (TV film)
1987 Kinder aus Stein (TV film)
1984 Wenn die Musik aus ist, dann ist auch die Liebe aus (TV film)
1983 Hure (studentský film)

TV seriály

1992 Vogel und Osiander (TV seriál)
1990 Cop & Co. (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)

Dokumentární

2008 Abenteuer Diagnose (TV seriál)
2005 Gorbatschow und die deutsche Einheit (TV film)

Kameramanská filmografie

Filmy

1987 Kies
1982 Sabbat (studentský film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky