foto

Thomas Schappert

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2009 Meine Heimat Afrika (TV film)
2007 Die Blüten der Sehnsucht (TV film)
2006 Afrika: Návrat ztracené lásky (TV film)
Ostrov koní (TV film)
2005 Eine zweimalige Frau (TV film)
2003 Ganz und gar
Katz und Hund (TV film)
Můj muž, můj život a ty (TV film)
2002 Die Fabelhaften Schwestern (TV film)
Hra osudu (TV film)
2001 Amokfahrt zum Pazifik (TV film)
Sladké překvapení (TV film)
1999 Puma - Bojovník s dobrým srdcem (TV film)
1998 Callboy (TV film)
1996 Fähre in den Tod (TV film)
1994 Alles auf Anfang
1992 Alles Lüge
1989 Jenseits von Blau
1988 Geierwally
1983 Kiez

TV seriály

2008 Kriminálka Istanbul (TV seriál)
Svatyně smrti (E01)
2007 Plavba snů (TV seriál)
2006 Alles über Anna (TV seriál)
1999 Kriminálka Kolín (TV seriál)
1992 Haus am See (TV seriál)
Wolffův revír (TV seriál)
1987 Hafendetektiv (TV seriál)
1981 Das Traumschiff (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky