foto

Lynn Loring

  • nar. 14.7.1944 (74 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1975 Desperate Miles, The (TV film)
Masakr v Kansas City (TV film)
1973 The Horror at 37,000 Feet (TV film)
1971 Black Noon (TV film)
1962 Okamžik rozhodnutí
1961 Třpyt v trávě

TV seriály

1974 Police Woman (TV seriál)
1972 Ghost Story (TV seriál)
Return to Peyton Place (TV seriál)
1970 The Immortal (TV seriál)
1969 The Young Lawyers (TV seriál)
1968 Lancer (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
1967 The Invaders (TV seriál)
1965 Man Called Shenandoah, A (TV seriál)
The Big Valley (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1964 Daniel Boone (TV seriál)
The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1963 Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
Burke's Law (TV seriál)
Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
Mr. Novak (TV seriál)
The Greatest Show on Earth (TV seriál)
1962 Fair Exchange (TV seriál)
The Eleventh Hour (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1961 Bus Stop (TV seriál)
Target: The Corruptors (TV seriál)
The Defenders (TV seriál)
1960 My Three Sons (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Play of the Week (TV seriál)
The Many Loves of Dobie Gillis (TV seriál)
1957 Perry Mason (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
1951 Search for Tomorrow (TV seriál)
1950 Armstrong Circle Theatre (TV seriál)
Robert Montgomery Presents (TV seriál)
The Web (TV seriál)

Dokumentární

2002 Time Shift (TV seriál) - a.z.

TV pořady

1950 The Colgate Comedy Hour (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace