foto

Kathleen Maguire

  • nar. 27.9.1925
    New York City, New York, USA
  • zem. 9.8.1989 (63 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1986 Alone in the T-Shirt Zone
1981 Bill (TV film)
1980 Willie and Phil
1979 Concorde - Letiště 1979
1974 Chadwick Family, The (TV film)
1967 Borgia Stick, The (TV film)
1964 Day Like Today, A (TV film)
1957 Edge of the City

TV seriály

1969 A World Apart (TV seriál)
Doctors, The (TV seriál)
1968 One Life to Live (TV seriál)
1967 N.Y.P.D. (TV seriál)
1966 Inspektor Hawk (TV seriál)
1964 Flame in the Wind, A (TV seriál)
Suspense (TV seriál)
1963 East Side/West Side (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
1961 Ben Casey (TV seriál)
The Defenders (TV seriál)
1957 True Story (TV seriál)
1956 Playhouse 90 (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Star Tonight (TV seriál)
The Alcoa Hour (TV seriál)
1954 The Best of Broadway (TV seriál)
The Mask (TV seriál)
1953 The United States Steel Hour (TV seriál)
Three Steps to Heaven (TV seriál)
1951 Goodyear Television Playhouse (TV seriál)
1950 Armstrong Circle Theatre (TV seriál)
1948 Actor's Studio (TV seriál)
1947 Kraft Television Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace