foto

Alfonso Perugini

  • nar. 6.12.1988 (31 let)
    Atripalda, Campania, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Le piccole cose
Passpartù: Operazione Doppiozero
2017 45... Good Wine
2016 Enigma Finale

TV seriály

2019 Garganta (TV seriál)
Hotblade (TV seriál)
2006 I Cesaroni (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2017 45... Good Wine
2016 Enigma Finale

Dokumentární

2016 Irpinia Zero

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Enigma Finale

Dokumentární

2016 Irpinia Zero

Střihačská filmografie

Filmy

2016 Enigma Finale

Dokumentární

2016 Irpinia Zero

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky