foto

Burak Sağyaşar

  • nar. 29.10.1987 (32 let)
    Adana, Adana, Mediterranean Region, Turecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Hayat Sana Güzel

TV seriály

2013 Saklı Kalan (TV seriál)
2012 Sudan Bıkmış Balıklar (TV seriál)
2010 Karadağlar (TV seriál)
2008 Küçük Kadınlar (TV seriál)
2007 Yemin (TV seriál)
2006 Yalancı Yarim (TV seriál)
1996 Şaşıfelek Çıkmazı (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

2019 Leke (TV seriál)
İnanır Mıydın (S01E09)
Anlatmam Gerek (S01E08)
Aşktan Öte (S01E07)
další epizody (9)
Bir Zamanlar Çukurova (TV seriál)
Episode 7 (S02E07)
Episode 6 (S02E06)
Episode 5 (S02E05)
další epizody (26)
Gülperi (TV seriál)
Episode 30 (E30)
Episode 29 (E29)
Episode 28 (E28)
další epizody (14)
Söz (TV seriál)
Söz’ün Bittiği Yer (S03E34)
Komutanımız İçin (S03E33)
Birimiz Hepimiz İçin (S03E32)
další epizody (19)
2018 Bir Zamanlar Çukurova (TV seriál)
Episode 16 (S01E16)
Episode 15 (S01E15)
Episode 14 (S01E14)
další epizody (16)
Gülperi (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)
Söz (TV seriál)
Ateşimiz Sönmeyecek (S03E15)
Son Nefesimize Kadar (S03E14)
Hesap Sorma Vakti (S03E13)
další epizody (38)
2017 Söz (TV seriál)
Hesap Günü (S02E15)
Yer Gök Vatan (S02E14)
Tek Yürek (S02E13)
další epizody (27)
Yüz Yüze (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
Aşk Laftan Anlamaz (TV seriál)
Episode 31 (E31)
Episode 30 (E30)
Episode 29 (E29)
další epizody (7)
Umuda Kelepçe Vurulmaz (TV seriál)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
Episode 13 (E13)
další epizody (6)
2016 Aşk Laftan Anlamaz (TV seriál)
Episode 24 (E24)
Episode 23 (E23)
Episode 22 (E22)
další epizody (24)
Umuda Kelepçe Vurulmaz (TV seriál)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
další epizody (9)
Yüksek Sosyete (TV seriál)
Episode 26 (E26)
Episode 25 (E25)
Episode 24 (E24)
další epizody (26)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky