foto

Metin Balekoğlu

  • nar. 19.2.1970 (49 let)
    Trabzon, Turecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2004 Beni Bekledinse (TV film)
1997 Yalan (TV film)

TV seriály

1999 Aşkın Dağlarda Gezer (TV seriál)
Nilgün (TV seriál)
1998 Unutabilsem (TV seriál)
1996 Hüzün Çiçeği (TV seriál)
1994 Artist Palas (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2019 Leke (TV seriál)
En Güzel Rüyam (S01E06)
Anlat Bana (S01E05)
Gel Desen (S01E04)
další epizody (6)
Gülperi (TV seriál)
Episode 21 (E21)
Episode 20 (E20)
Episode 19 (E19)
další epizody (5)
2018 Gülperi (TV seriál)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
Episode 13 (E13)
Söz (TV seriál)
Hesap Sorma Vakti (S03E13)
Yıkılmak Yok (S03E12)
Yaşamın Kıyısında (S03E11)
další epizody (7)
2017 Seven Ne Yapmaz (TV seriál)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
další epizody (5)
2016 Hangimiz Sevmedik (TV seriál)
Yüksek Sosyete (TV seriál)
2015 Kiralık Aşk (TV seriál)
2014 Aşktan Kaçılmaz (TV seriál)
Kertenkele (TV seriál)
2013 Adını Kalbime Yazdım (TV seriál)
2012 Ağır Roman Yeni Dünya (TV seriál)
2011 Yıllar Sonra (TV seriál)
2009 Ayrılık (TV seriál)
Aşk Bir Hayal (TV seriál)
2008 Gece gündüz (TV seriál)
Sınıf (TV seriál)
Ölüm çiçekleri (TV seriál)
2007 Senden Başka (TV seriál)
2006 Fırtına (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky