Reklama

Reklama

Ve hře je láska

(seriál)
TV spot
Turecko, (2015–2017), 144 h 52 min (Minutáž: 98–155 min)

Hrají:

Elçin Sangu, Barış Arduç, Salih Bademci, Sinem Öztürk, Melisa Şenolsun, Turgay Baydur, Gizem Denizci, Seçkin Özdemir, Devrim Yalçın, Nergis Kumbasar (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(69)

Obsahy(1)

Charismatický Omer (Barış Arduç) úspěšně podniká v módním byznysu. Je to dobrá partie, ale úmyslně zůstává svobodný. To ovšem těžce nese jeho dědeček, který tajně podplatí tetu Neriman (Nergis Kumbasarová), aby Omerovi našla manželku. A tak se nebohý fešák ocitá na katastrofálním rande naslepo v restauraci, kde pracuje jako servírka půvabná mladá Defne (Elçin Sanguová). Vynalézavý hrdina se snaží uniknout před neblahým osudem předstíráním, že Defne, kterou ve skutečnosti do té doby nepotkal, je jeho přítelkyní. Intrikánka Neriman v tom vidí jedinečnou příležitost a vyhledá Defne s lákavou nabídkou: dívka získá značně velký finanční obnos, když nějak zařídí, aby se do ní nic netušící Omer opravdu bláznivě a vášnivě zamiloval. Defne zoufale potřebuje peníze, takže souhlasí. Po intenzivní zkrášlovací kůře se nechává zaměstnat jako Omerova nová osobní asistentka. Od Neriman získává užitečné, ještě osobnější informace o tom, jak Omera co nejlépe, nejvíce a nejrychleji okouzlit. Přesto stále naráží na jeho chladnokrevná odmítnutí. A místo něj se do ní zamiluje Omerův obchodní partner Sinan (Salih Bademci). Defne najednou stojí před těžkým rozhodnutím: má se dále snažit, nebo to vzdát a raději zkusit štěstí někde úplně jinde? Ve hře je láska, jenže jak má vědět, která je ta pravá? (TV Prima)

(více)

Videa (52)

TV spot

Recenze (6)

Soupalka 

všechny recenze uživatele

Zase jedna Popelka. Vtipne, dobre zahrane, scenar ma spad a neni zrovna predvidatelny. Hlavni par funguje skvele a postavy jako Koray a dobra vyprava dosti osvezuji kazdy dil. Veskrze kladny, lehce intelektualni a dobre vypadajici hlavni hrdina inspirovany panem Darcym jiste potesi siroke spektrum divacek a energicka zrzka zase mnohe pany i chlapce. Zadne akcni strilecky ani sex a tak je to vlastne takova universalni a trochu rozvlecena alternativa Pretty woman, ktera zvedne naladu vsem nad 10 treba pri chorobe nebo na nudne prednasce. ()

Talita1 

všechny recenze uživatele

Kreatívny riaditeľ firmy na výrobu topánok Omer je pekný a sympatický. Nová asistentka Defne je zase príťažlivá a šikovná. Výprava seriálu bola vcelku dobrá, vedľajšie postavy boli tiež zaujímavé, nechýbal humor v podobe fotografa Koraya. Občas sa vyskytli nelogické epizódy a vadila mi aj nekonečná dĺžka seriálu. Hodnotím ako priemer. ()

Reklama

misa_laska 

všechny recenze uživatele

Právem patří mezi nejoblíbenější turecký romantický seriál. Postupem času je to pořád lepší a lepší. Akorát se teda přiznám že asi tak od 17 do 60 dílu jsem většinu scén Neriman&Koray přetáčela. Ta intonace, přehrávání a afektované hlasy se nedali vydržet. Hodně lidí srovnává příběh s novějším Erkenci Kus, že Erkenci Kus je 80% stejné a vykrádá tento seriál. No řekněme, že je to dost podobné, ale hrané jinak. Tento je klidnější a uvěřitelnější (aspoň z mého pohledu). ()

Danikaa 

všechny recenze uživatele

Jedna z mála nekonečných tureckých telenoviel, kde nebolo domáce násilie, nikto nezomrel, ženy boli emancipované a všetky zápletky boli vysvetlené a dotiahnuté do úspešného konca. ()

Galerie (115)

Reklama

Reklama