foto

Raúl Padilla

  • zem. 24.5.2013
    Mexico City, Mexiko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Día de los Albañiles IV, El
1995 Crímenes de pasión
Mecánica Mexicana
1994 Suerte en la vida (La Lotería III)
1993 Amor a la medida
Dos hermanos buena onda
Hoy no circula
Ángel para los diablillos, Un
1991 Burbujas de amor
Desvestidas y alborotadas
Super mojado
1990 Para todas tengo
1989 A garrote limpio
Chácharas, El
Un macho en la tortería
1988 Diana, René, y El Tíbiri
Mi fantasma y yo
Para que dure no se apure
1987 La ruletera
Las movidas del mofles
Las viejas de mi compadre
Muelle rojo
Traigo muertas, Las
1986 Ese loco, loco hospital
1985 Masacre en el río Tula
Pulquería ataca de nuevo, La
Tierra prometida, La
1984 Escuela de placer
Historia de una mujer escandalosa
Macho que ladra no muerde
1983 Las perfumadas
1981 El mil usos
1980 Burlesque
Cuentos colorados
1974 El carita

TV seriály

2012 Un refugio para el amor (TV seriál)
2010 Soy tu dueña (TV seriál)
2009 Hermanos y detectives (TV seriál)
Locas de amor (TV seriál)
2008 La rosa de Guadalupe (TV seriál)
2007 Amor sin maquillaje (TV seriál)
Destilando amor (TV seriál)
Pantera, El (TV seriál)
2006 Fea más bella, La (TV seriál)
2005 Sueños y caramelos (TV seriál)
Vecinos (TV seriál)
2003 Jaula, La (TV seriál)
2002 XHDRbZ (TV seriál)
¡Vivan los niños! (TV seriál)
2000 Carita de ángel (TV seriál)
1999 Navzdory osudu (TV seriál)
Rosalinda (TV seriál)
1998 Preciosa (TV seriál)
¿Qué nos pasa? (TV seriál)
1997 Esmeralda (TV seriál)
Mi querida Isabel (TV seriál)
1996 María la del Barrio (TV seriál)
1992 María Mercedes (TV seriál)
1989 Simplemente María (TV seriál)
1985 Mujer, casos de la vida real (TV seriál)
1975 Ven conmigo (TV seriál)
1966 Dueña, La (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky