foto

Kurt Stocker

  • nar. 1954
    Steiermark, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2019 Gipsy Queen
Wie ich lernte, bei mir selbst Kind zu sein
2018 The Dark
2016 Die Blumen von gestern
Kästner und der kleine Dienstag
Před ranními červánky
2015 Dämmerung über Burma (TV film)
Tag der Wahrheit (TV film)
Věčný život
2014 Sarajevo 1914 (TV film)
2013 Die Spätzünder 2 – Der Himmel soll warten (TV film)
Zweisitzrakete
2012 Láska ze spermabanky (TV film)
Tvoje krása nemá cenu...
Španělsko
2011 Bauernopfer (TV film)
Die Schatten, die dich holen (TV film)
Kdo jinému kila sčítá... (TV film)
Láska na vlastní nebezpečí (TV film)
Restrisiko (TV film)
Vatertag
Wie man leben soll
2010 Der Täter (TV film)
Die Spätzünder (TV film)
Láska a jiné delikatesy (TV film)
Neúmyslný únos Elfriede Ott
2009 Drtič kostí
Mein Kampf
2008 Der Schwarze Löwe (TV film)
Die Slupetzkis - Urlaub in Balkonien (TV film)
Die Slupetzkis - Urlaub wider Willen (TV film)
Nordwand
2007 42 plus
2006 Freundschaft
Nitro
Oko medvěda
2005 Die Viertelliterklasse
2002 Nogo
Regentage (TV film)
2001 Hainburg - Je t'aime, gendarme
Jetzt bringen wir unsere Männer um (TV film)
Old Love
2000 Gripsholm
Kaliber Deluxe
Přijď, sladká smrti

TV seriály

2019 Walking on Sunshine (TV seriál)
2014 Die Steintaler - von wegen Homo sapiens (TV seriál)
2013 Paul Kemp - Alles kein Problem (TV seriál)
Späte Rache (E10)
Toleranz (E09)
Schwarz auf weiß (E07)
další epizody (5)
2010 Der Winzerkönig (TV seriál)
Bleiben und gehen (S03E13)
Neue Wege (S03E12)
Die Qual der Wahl (S03E11)
další epizody (13)
2008 Der Winzerkönig (TV seriál)
Das Angebot (S02E13)
Der Rückschlag (S02E12)
Der Besuch (S02E11)
další epizody (12)
2006 Der Winzerkönig (TV seriál)
Wenn das nur gut geht! (S01E13)
Glück im Unglück (S01E12)
Ausflug mit Folgen (S01E11)
další epizody (13)
2005 4 ženy a pohřeb (TV seriál)
2004 Lilly čarodějka (TV seriál)

Dokumentární

2013 Poslední z nespravedlivých
Universum History (TV seriál)
2011 Qualtinger
2007 Menschen & Mächte (TV seriál)
2005 Die letzten Zöglinge
Jessye Norman - 'Ich leb allein in meinem Himmel, meinem Lieben, meinem Lied' (TV film)
2002 Im Herzen des Lichts - Die Nacht der Primadonnen (TV film)
Im toten Winkel - Hitlers Sekretärin

TV pořady

2016 Gemischtes Doppel - Beinahe wahre Geschichten (TV pořad)
2013 André Hellers Menschenkinder (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky