foto

Igor Guzun

  • nar. 30.5.1960 (58 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Pareň iz Gollivuda, ili Něobyknovennyje priključenija Veni Vezunčika
2011 Varšavská bitva 1920
2008 Mustafa Šokaj
Nasledniki
2001 Achillesova pjata
1998 Marco Polo
1997 Black Sea Raid
Rikošet
Tango nad propasťju

TV seriály

2018 Domašnij arest (TV seriál)
2017 Advokat (TV seriál)
Sobače dělo (S09E35)
2016 Na belom kone (TV seriál)
Učitěl v zakoně. Schvatka (TV seriál)
Vsjo po zakonu (TV seriál)
2015 Kak ja stal russkim (TV seriál)
2014 Kak vyjti zamuž za millioněra 2 (TV seriál)
Slava (TV seriál)
Taťjanina noč (TV seriál)
2013 Ljudmila (TV seriál)
Pjataja straža (TV seriál)
2011 Svetofor (TV seriál)
2010 Pogonja za těňju (TV seriál)
2009 Čas Volkova 3 (TV seriál)
Advokat (TV seriál)
Rekvijem po mečtě (S06E15)
2002 Po tu storonu volkov (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace