foto

Jekatěrina Porubel

  • nar. 8.6.1983 (37 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

2019 Zeljonyj furgon (TV seriál)
2016 Ženščina bez chuvstva jumora (TV seriál)
2014 Doroga domoj (TV seriál)
2013 Nězabudki (TV seriál)
Strojka (TV seriál)
Ženich (TV seriál)
2012 Ličnaja žizn sledovatělja Saveleva (TV seriál)
Šerif (TV seriál)
Něravnyj brak (S02E02)
2011 Zajac, žarennyj po-berlinski (TV seriál)
2010 Serafima prekrasnaja (TV seriál)
2009 Cyganki (TV seriál)
Kaťa (TV seriál)
2006 Soldaty 10 (TV seriál)
2005 Doktor Živago (TV seriál)
Soldaty 5 (TV seriál)
Viola Tarakanova. V mire prestupnych strastěj (TV seriál)
Mikstura ot kosoglazija (S02E03)
2004 Viola Tarakanova. V mire prestupnych strastěj (TV seriál)
Čudovišče bez krasavicy (S01E03)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky