foto

Kendži Kohaši

  • nar. 19.8.1979 (38 let)
    Tokio, Japonsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Láska v Minami
2009 Baton
Imago Mortis
2006 Nihon igai zenbu chinbotsu
Shinsengumi!! Hijikata Toshizo saigo no ichi-nichi (TV film)
2005 Azumi 2 - a.z.
2004 Gojira: Fainaru uôzu
2003 Azumi
1996 Suwarôteiru

TV seriály

2001 Churasan (TV seriál)
1999 Oni no sumika (TV seriál)
Teppen (TV seriál)
1996 Wakaba no Koro (TV seriál)
1994 Ningen Shikkaku: Tatoeba bokuga shindara (TV seriál)
1993 If: Mošimo (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace