foto

Thea Dorn

  • nar. 23.7.1970 (50 let)
    Offenbach am Main, Hessen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2013 Männertreu (TV film)
2009 Tatort - Familienaufstellung (TV film)
2003 Tatort - Der schwarze Troll (TV film)

TV seriály

1970 Místo činu (TV seriál)

TV pořady

2007 Anne Will (TV pořad)

Herecká filmografie

TV seriály

1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2017 Der Rhein - Strom der Musik (TV film)

Host

TV pořady

2015 Das Literarische Quartett (TV pořad) - mod.
2013 Thadeusz und die Beobachter (TV pořad)
2010 Erlesen (TV pořad)
2004 Im Palais (TV pořad)
Zibb (TV pořad)
2002 Durch die Nacht mit... (TV pořad)
1999 Beckmann (TV pořad)
Volle Kanne (TV pořad)
maybrit illner (TV pořad)
1998 Sabine Christiansen (TV pořad)
1997 Nachtstudio (TV pořad)
1996 Zimmer frei! (TV pořad)
1991 DAS! (TV pořad)
1979 NDR Talk Show (TV pořad)
1974 3nach9 (TV pořad)
1965 aspekte (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky