foto

Oleg Antonov

  • nar. 20.2.1964 (54 let)
    Severnyy Kavkaz, Rusko, Sovětský svaz
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2011 Dolina roz
2010 Pjostryje sumerki
2005 Harpastum
Parnikovyj effekt
2003 Oblek
1997 Sirota kazanskaja

TV seriály

2017 Po tu storonu smerti (TV seriál)
2008 Apoštol (TV seriál)
2002 Svobodnaja ženščina (TV seriál)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace