foto

Emmanuel Rausenberger

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Zběsilost
2018 La Finale
2017 Le Poids des mensonges (TV film)
2016 Carole Matthieu
2015 Talár
2014 La Liste de mes envies
2013 Complices, Les (TV film)
2011 La part des anges (TV film)
2009 À l'origine
2008 Baptêmes du feu (TV film)

TV seriály

2017 Vzkazy mrtvých (TV seriál)
Epizoda 1 (S02E01)
2016 Černý baron (TV seriál)
1932 (S01E02)
2009 Commissaire Magellan (TV seriál)
Vraždy podle Agathy Christie (TV seriál)
2007 Valérian & Laureline (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky