foto

Victor Rendina

  • nar. 28.12.1916
    New York, USA
  • zem. 8.7.1985 (68 let)
    Orange, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1984 O závod s měsícem
1983 The Man Who Wasn't There
1972 Kmotr
1971 Jennifer on My Mind

TV seriály

1984 Crazy Like a Fox (TV seriál)
1982 Matt Houston (TV seriál)
T.J. Hooker (TV seriál)
Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Conduct Unbecoming (S02E08)
1980 Sanford (TV seriál)
1979 Trapper John, M.D. (TV seriál)
1977 Kmotr (TV seriál)
1975 Baretta (TV seriál)
1974 Petrocelli (TV seriál)
1971 All in the Family (TV seriál)
1955 The Honeymooners (TV seriál)
1952 The Jackie Gleason Show (TV seriál)
1948 Studio One (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace