foto

Kódži Išizaka

  • nar. 20.7.1941 (78 let)
    Ginza, Tokio, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Tannišó o hiraku
2017 Sošite dare mo inakunatta (TV film) - vyp.
2015 Tošokan sensó: Book of Memories (TV film)
Tošokan sensó: The Last Misson
2014 Aibó: Gekidžóban III
Mori Mitsuko wo Ikita Onna (TV film)
2013 Tošokan sensó
2012 Džúmanbun no iči no gúzen (TV film)
Rich Man, Poor Woman in New York (TV film)
2011 Izakaya moheji (TV film)
2010 Itao Itsuji no datsugoku-ô
Kikoku (TV film)
Rikon Shindoromu: Tsuma ni ima sugu detette! to iwaretara (TV film)
2009 Ekiro (TV film)
Haha no Okurimono (TV film)
Šizumanu taijó
2008 Daikessen! Čó urutora hači kjódai
Fabre končúki
Jógiša X no kenšin
Last Game: Saigo no sókeisen
Saigo no Soukeisen
Wataši wa kai ni naritai
2006 Inugamike no ičizoku
Jume džúja
Nihon činbocu
県庁の星
2004 Kaikyo wo Wataru Violin (TV film)
2001 Urutoraman Kosumosu: Za Fāsuto Kontakuto
2000 Shinsengumi
1994 Shijushichinin no shikaku
1993 Fusa
Last Song
1991 Tenkawa densecu sacudžin džiken
1990 Ultra Q: The movie – Hoši no densecu
1989 Yawara!
1988 Júšun
Tsuru
1987 Eiga joyu
Princezna z měsíce
1986 Rokumeikan
1985 Bakumacu seišun graffiti: Fukuzawa Jukiči (TV film)
Biruma no tategoto
Kiken na onnatači
1984 Godzilla
Zklamaná Ohan
1983 Sasamejuki
1981 Kója no jobigoe: Hoero Buck (TV film)
1980 Gendži monogatari (TV film)
1979 Bjóinzaka no kubikukuri no ie
Saraba eiga no tomo jo: Indian Summer
Tondemo nezumi daikacujaku (TV film)
1978 Džo'óbači
1977 Akuma no temariuta
Gokumontó
1976 Inugamike no ičizoku
1973 Hana to rjú: Seiunhen Aizóhen Dotóhen
1970 Hana no fušičó
Kaze no bodžó
1969 Dny a měsíce
1968 Waga tósó
1966 Wakai musume ga ippai

TV seriály

2018 Keišičó zero-gakari (TV seriál)
Episode 7 (S03E07)
Episode 6 (S03E06)
Episode 3 (S03E03)
další epizody (4)
2017 Jasuragi no sato (TV seriál)
Rakuen (TV seriál)
2016 Aogeba tótoši (TV seriál)
2012 Mikeneko Holmes no Suiri (TV seriál)
Rich Man, Poor Woman (TV seriál)
Šima no sensei (TV seriál)
2011 Džiu (TV seriál)
Gó: Himetači no sengoku (TV seriál)
Ikemen desu ne (TV seriál)
2010 Džúi Doritoru (TV seriál)
Hotaru no Hikari 2 (TV seriál)
MM9 (TV seriál)
Nacu no koi wa nidžiiro ni kagajaku (TV seriál)
Wagaja no rekiši (TV seriál)
2009 Saka no Ue no Kumo (TV seriál)
2008 Maó (TV seriál)
2007 Ten to sen (TV seriál)
2006 Hyoheki (TV seriál)
Machiben (TV seriál)
2004 Shinsengumi! (TV seriál)
Tokyo wankei: Destiny of love (TV seriál)
2003 Široi kjotó (TV seriál)
2002 Aibó (TV seriál)
1999 Genroku rjóran (TV seriál)
1995 Hačidai šógun Jošimune (TV seriál)
1994 Onna no Iibun (TV seriál)
1993 Karin (TV seriál)
1992 Ude ni oboe ga ari (TV seriál)
1991 Gendži monogatari (TV seriál)
1984 Mijamoto Musaši (TV seriál)
1983 Tokugawa Iejasu (TV seriál)
1979 Kusa moeru (TV seriál)
1975 Genroku Taiheiki (TV seriál)
1971 Mayuko Hitori (TV seriál)
1969 Taifû to zakuro (TV seriál)
Ten to Chi to (TV seriál)
1966 Urutoraman: Kúsó tokusacu širízu (TV seriál)
1965 Hikaru umi (TV seriál)
Taikoki (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace