foto

Pietro Fornaciari

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Ranní ptáče dál doskáče
2006 Napoleon a já
2004 13dici a tavola
L'amore ritrovato
2003 The Accidental Detective
Un posto tranquillo (TV film)
2002 Incompreso (TV film)
Padri (TV film)
Sequestro Soffiantini, Il (TV film)
2000 Faccia di Picasso
Il conte di Melissa
Senza paura
1999 Bagnomaria
1998 Druhá manželka
1997 Vejce na tvrdo

TV seriály

2006 Capri (TV seriál)
2005 Una famiglia in giallo (TV seriál)
2004 La omicidi (TV seriál)
2002 Il commissario (TV seriál)
2000 Don Matteo (TV seriál)

Dokumentární

2016 Ora non ricordo il nome

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky