foto

Masaja Ozaki

  • nar. 17.4.1960 (60 let)
    Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Její skicák
Kekkon
2015 Kóhaku ga umareta hi (TV film)
2014 Mama ga Ikita Akashi (TV film)
Zenmo no Boku ga Bengoshi ni Natta Riyu (TV film)
2011 Tengoku kara no yell
Tōfu kozō
2010 Rendezvous!
2009 트라이앵글
2008 Tokumei kakaričó Tadano Hitoši: Saigo no gekidžóban
2007 Tokio Marble Chocolate
2006 Ren'ai Shosetsu - Duke, Juhachi no Natsu, Tsuki no Shizuku (TV film)
2003 G@me
2001 Ikisudama
1998 Odoru daisosasen bangaihen - Wangansho fukei monogatari shoka no kôtsûanzen special (TV film)
1997 Doriimu sutajiamu
1995 Dai shitsuren

TV seriály

2019 Boku no hacukoi o kimi ni sasagu (TV seriál)
Mada kekkon dekinai otoko (TV seriál)
2018 Signal (TV seriál)
2017 Akahige (TV seriál)
Tokumei Kakarichou Tadano Hitoshi (TV seriál)
Činmoku hotei (TV seriál)
2016 Omukae Desu. (TV seriál)
2015 Otona džoši (TV seriál)
Čanpon tabeta ka (TV seriál)
2014 Black President (TV seriál)
Jošiwara uradošin (TV seriál)
Last Doctor (TV seriál)
Tokumei Tantei 2 (TV seriál)
Šitamači bobusuré (TV seriál)
2013 Doubles: Futari no Keidži (TV seriál)
2012 Umečan sensei (TV seriál)
2010 Massugu na Otoko (TV seriál)
2009 Ohitori sama (TV seriál)
Shiroi haru (TV seriál)
Tokumei Kakarichou Tadano Hitoshi 4 (TV seriál)
2008 Loto 6 de 3 Oku 2 Senman-en Atate Otoko (TV seriál)
Shichinin no onna bengoshi 2 (TV seriál)
2007 Oniyome nikki: Ii yu da na (TV seriál)
Otoko no kosodate (TV seriál)
Tokumei Kakarichou Tadano Hitoshi 3 (TV seriál)
2006 Kekkon dekinai otoko (TV seriál)
Shichinin no Onna Bengoshi (TV seriál)
2005 Onijome nikki (TV seriál)
Ooku -Hana no Ran- (TV seriál)
Tokumei Kakarichou Tadano Hitoshi 2 (TV seriál)
2004 Attohómu daddo (TV seriál)
2003 Koi wa Tatakai! (TV seriál)
Tokumei kakarichô Tadano Hitoshi (TV seriál)
2002 Satorare (TV seriál)
2001 Kizudarake no Love Song (TV seriál)
Rookie (TV seriál)
2000 Gekka no Kishi (TV seriál)
Hanamura Daisuke (TV seriál)
Nisennen no Koi (TV seriál)
1999 Dokushin Seikatsu (TV seriál)
Mama Chari Deka (TV seriál)
1998 Kiseki no Hito (TV seriál)
Tsumetai Tsuki (TV seriál)
With Love (TV seriál)
1997 Face (TV seriál)
Love Generation (TV seriál)
Miss Cinderella (TV seriál)
Stalker Nigekirenu Ai (TV seriál)
1996 Age 35 Koishikute (TV seriál)
Natural Ai no Yukue (TV seriál)
1995 Kaiki Club (TV seriál)
1994 Natsuko no Sake (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2017 Její skicák
2010 Rendezvous!

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky