Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Viceprezident pivovarské společnosti Katsuragi má dvě dcery. Když jedna z nich uteče z domova, nespokojeného zaměstnance jménem Sakume Shunsuke (Fujiki Naohito) napadne na popud jeho uprchlé dcery (Yukie Nakama) předstírat, že ji unesl, a požadovat nemalé výkupné. Sakume vymyslí velmi dobrý plán, ale ne vše se povede, tak jak očekával. (Vavča)

(více)

Recenze (10)

Shit 

všechny recenze uživatele

Tak dokonale promyšlenej a propracovanej únos se jen tak nevidí a tim film rozhodně nekončí, sice to bylo míň napínavý a thrillerový než jsem původně čekal a obzvlášť to zamrzí na konci, kterej skýtá několik dobrých zvratů, ale i tak perfekní, jen těch posledních 5 minut nemělo vůbec vzniknout. ()

Nin 

všechny recenze uživatele

No. Zezačátku (vlastně spíš tak polovinu filmu) to vypadá na až moc jednoduchý příběh o dohodnutém únosu, ale postupně nabývá zvratů a děj se začíná držet názvu snímku. Ten je jinak natočený poměrně stylově, hlavní představitelé jsou atraktivní a celé je to slušně zábavné. Bohužel na thriller trochu chybí napětí a možná zbytečně dlouhá stopáž (ubral bych tak 15-20 minut). Lehce nadprůměrný film, který pobaví. (7/10) ()

Sysel_CZ 

všechny recenze uživatele

Velice zamotaný mysteriózní thriller. Těchto filmů není nikdy dost... Má svoje chybky, ale podstatou jde o solidní příběh plný překvapení a zvratů. Tak to má být. ()

Vavča 

všechny recenze uživatele

Velmi inteligentní thriller s romantickou linií, je zde plno zvratů a výborný herecký výkon podal Fujiki Naohito(ačkoliv zde není uveden v titulcích neomylně jsem ho poznal, update už ho konečně přidali po pár měsících:)) tak i Yukie Nakama(hvězda seriálu Trick). Několikrát jsem si říkal, tak dobrý odhadnu, co se bude dít, ale vždy jsem se výrazně spletl. Má to správný spád, napětí a ta dramaticko romantická část tam dokonale sedí není, ani přehnaná, patetická nebo trapná. ()

Rudovous 

všechny recenze uživatele

Velmi slusna krimi na tema unosu, ktere by snad slusel mene televizni hudebni doprovod a nekdy kamera, kdyz uz ji tak moc slusi Yukie Nakama . ()

kareen 

všechny recenze uživatele

Tak trochu mi v popisu žánru chybí romantická komedie, už jen kvůli zábavnému a charismatickému hlavnímu páru. Jako thriller s překvapením to také funguje celkem dobře, na mě je to možná až trochu moc vykonstruované, ale dá se říci, že jsem se příjemně bavila. Nehledě na to, že se to tentokrát obešlo bez toho východoasijského hereckého přehrávání, na které jsem většinou dost háklivá. 3,5* ()

Ceres 

všechny recenze uživatele

Velice dobrý thriller na téma únosu, jen škoda toho konce, jinak by bylo hodnocení ještě vyšší. Polovina filmu je klasicky podle šablony, druhá půlka ve stylu "není to tak, jak se zdá" a děj se komplikuje. Celkové příjemné strávené skoro 2 hodiny, jen ten konec by mohl být mnohem lepší, ale i tak 75% si film určite zaslouží. ()

umisk 

všechny recenze uživatele

Jsem nadšená scénářem! Rozhodně jsem nedokázala předvídat, co se stane v následujících minutách a každý zvrat děje mě dostal. Jedinou výtku mám k hudbě, která se ozývá v nevhodných chvílích a často tam ani nesedí žánrově. ()

Moiraine 

všechny recenze uživatele

Co se vyklubalo ze hry na únos jsem nečekala. Tak překvapivé zvraty, které zároveň dávají smysl, se jen tak nevidí. Asi bych ocenila trochu více napětí, ale i tak to byly rychle plynoucí dvě hodiny, které přinesly spoustu nečekaných překvapení. ()

Reklama

Reklama