foto

Oliver Lentz

  • nar. 30.11.1962 (56 let)
    Mnichov, Bayern, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1995 Hotel Mama (TV film)
Tatort - Herz-As (TV film)
1994 Tatort - Mord in der Akademie (TV film)
1992 Růže pro Afriku (TV film)
1989 Wie du mir... (TV film)
1986 Quadrille (TV film)
1985 Der Schneemann
1980 Aus heiterem Himmel (TV film)

TV seriály

1996 Guten Morgen Mallorca (TV seriál)
1995 Aus heiterem Himmel (TV seriál)
1993 Happy Holiday (TV seriál)
Wildbach (TV seriál)
1990 Ein Haus in der Toscana (TV seriál)
1989 Molle mit Korn (TV seriál)
Die Schwarzwaldklinik (TV seriál)
Transplantation (S03E23)
Nierenspende (S03E22)
Sturz mit Folgen (S03E21)
1988 Cinéma (TV seriál)
Modrá krev (TV seriál)
1985 Ein Heim für Tiere (TV seriál)
1982 Büro, Büro (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1977 Drei Damen vom Grill (TV seriál)
1976 Lobster (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

1983 Verkehrsgericht (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky