foto

Elsa Grube-Deister

  • nar. 11.1.1926
    Hamburg, Německá říše
  • zem. 7.12.2001 (75 let)
    Bollersdorf, Brandenburg, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Liebesengel (TV film)
1999 Nic než pravdu
Polizeiruf 110 - Mörderkind (TV film)
1998 Liebe deine Nächste!
1997 Polizeiruf 110 - Über den Tod hinaus (TV film)
1994 Ich klage an (TV film)
1992 Brocken, Der
Große Fest, Das (TV film)
Haus Herzenstod (TV film)
1991 Josef und Maria (TV film)
1990 Marie Grubbe (TV film)
1988 Der blaue Boll (TV film)
1987 Claire Berolina (TV film)
1986 Drost
1985 Friedhelms Geburtstag und andere Geschichten (TV film)
1984 Der Sohn (TV film)
1982 Familie Rechlin (TV film)
Rodinný gang
1981 Aus der Franzosenzeit (TV film)
Meschkas Enkel (TV film)
1980 Levins Mühle
1979 Noční hry
Plantagenstraße 19 (TV film)
Professor Tarantoga und sein seltsamer Gast (TV film)
1978 Přinutím tě žít
1977 Rückkopplung (TV film)
1976 Lasset die Kindlein... (TV film)
Leben und Tod König Richard III. (divadelní záznam)
1975 Bankett für Achilles
Die unheilige Sophia (divadelní záznam)
Juno und der Pfau (divadelní záznam)
1974 Alwin auf der Landstraße
Karriere N (TV film)
Nackte Mann auf dem Sportplatz, Der
1973 Apači
Die klugen Dinge (TV film)
1970 Das Verhör von Habana (divadelní záznam)
Junge Frau von 1914 (TV film)
Nathan der Weise (divadelní záznam)
1969 Jungfer, Sie gefällt mir
1968 Die Heirat (TV film)
Die Sanften vom Don (TV film)
1967 Kater Lampe (TV film)
Pauken und Trompeten (TV film)
1966 Kirschgarten, Der (TV film)
1965 Der Mann mit dem Gewehr (TV film)
Die Heirat (TV film)
Eiche und Angora (TV film)
Heinitzer, Die (TV film)
Lotova žena
1964 Der Neue - Teil 2 (TV film)
Der Saubär (TV film)
Eiche und Angora (TV film)
Penzión Boulanka
1963 Christine
Der Kirschgarten (divadelní záznam)
Der Neue - Teil 1 (TV film)
Karbid und Sauerampfer
1962 Das verhexte Fischerdorf
Keine Zeit für Helden (TV film)
1961 Kater Lampe (TV film)
Sedm osudů
1960 Das Stacheltier - Vom Stacheltier patentiert
Licht unter der Tür (TV film)
1959 Der Held der westlichen Welt (divadelní záznam)
1958 Rose Bernd (divadelní záznam)
1957 Sheriff Teddy
1955 Pauken und Trompeten (divadelní záznam)
1954 Hirse für die Achte (divadelní záznam)

TV seriály

1996 Deutschlandlied (TV seriál)
1991 Agentur Herz (TV seriál)
1986 Liebling Kreuzberg (TV seriál)
1978 Gefährliche Fahndung (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 I ve smrti sami (TV seriál)
1969 Drei von der K (TV seriál)
1968 Cesty (TV seriál)
1967 Neuland unterm Pflug (TV seriál)
1963 Jeff und Andy, zwei Unschuldsengel (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace