foto

Karina Zvěreva

  • nar. 2.6.1977 (42 let)
    Leningrad, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Gerasim
Malčišnik
2016 Superplochije

TV seriály

2017 Standarty krasoty (TV seriál)
2016 Otěl Eleon (TV seriál)
Policejskij s Rubljovki (TV seriál)
Trassa smerti (TV seriál)
2014 Fizruk (TV seriál)
Perevozčik (TV seriál)
Praktika (TV seriál)
Vdova (TV seriál)
2013 Družba narodov (TV seriál)
Strojka (TV seriál)
Studija 17 (TV seriál)
2012 Kto, jesli ně ja? (TV seriál)

Host

TV pořady

2014 Odnaždy v Rossii (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace