foto

Antonia Bergman

  • nar. 25.8.1976 (41 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Emilie Richards: Čas na lásku (TV film)
2012 Kleine Morde
Vom Zauber des Verschwindens (studentský film)
2011 Davon willst Du nichts wissen (TV film)
Tatort - Herrenabend (TV film)
2009 Bloch - Bauchgefühl (TV film)
Sopka (TV film)
2005 Bloch - Ein krankes Herz (TV film)

TV seriály

2017 Sankt Maik (TV seriál)
2010 Danni Lowinski (TV seriál)
2009 Eine für alle - Frauen können's besser (TV seriál)
2005 LiebesLeben (TV seriál)
Pastewka (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
2002 Bloch (TV seriál)
2001 Geschichten von überall (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace