foto

Perry Eriksen

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2016 Børning 2
Lví žena
2014 Børning
2013 Victoria
2012 Cesta za Vánoční hvězdou
Kon-Tiki
2011 Král curlingu
2010 Lovec trolů
2009 Dívka s pomeranči
2007 Kubisten
Mars & Venus
2006 Studené nohy
2003 Kosmonaut
2002 Anolit
2000 Get Ready to Be Boyzvoiced
1997 Dag 1

TV seriály

2020 Heksejakt (TV seriál)
2018 Šťastná to země (TV seriál)
Oljebyen (E08)
Håp og svindel (E06)
Skattejakt (E01)
2017 Grenseland (TV seriál)
2015 Boj o těžkou vodu (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)

Dokumentární

2016 Magnus

Herecká filmografie

TV seriály

2019 Domácí hřiště (TV seriál)
Jdi si vlastní cestou (S02E04)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky