foto

Roman Indyk

  • nar. 5.3.1973 (47 let)
    Kaluga, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Zabytoje prestuplenije (TV film)
2014 Ljubov v bolšom gorodě 3
2013 Kurjer iz Raja
2012 Válka špionů
2003 Priťaženije

TV seriály

2020 Glaza v glaza (TV seriál)
2019 Fantom (TV seriál)
2018 Kop (TV seriál)
Něraskrytyj talant 2 (TV seriál)
V otraženii těbja (TV seriál)
Vně igry (TV seriál)
2017 Byvšije (TV seriál)
Ivanovy-Ivanovy (TV seriál)
Ljubov po prikazu (TV seriál)
Zorge (TV seriál)
2016 Lož vo spasenije (TV seriál)
Něraskrytyj talant (TV seriál)
Pisma iz prošlogo (TV seriál)
Večnyj otpusk (TV seriál)
Šelest (TV seriál)
2015 Kovčeg Marka (TV seriál)
Něpodsudnyje (TV seriál)
Pauk (TV seriál)
Sklifosovskij 4 (TV seriál)
Zachvat (TV seriál)
2014 Anželika (TV seriál)
Fizruk (TV seriál)
Poiski ulik (TV seriál)
Praktika (TV seriál)
Dikij (TV seriál)
Špionskije igry (S04E12)
Volk v ovečej škure (S04E04)
Vozvraščenije geroja (S04E01)
2013 Lednikov (TV seriál)
Pjotr Leščenko. Vsjo čto bylo... (TV seriál)
Ženščiny na grani (TV seriál)
Legkij charaktěr (E05)
2012 Kuchňa (TV seriál)
Sklifosovskij (TV seriál)
Učitěl v zakoně. Vozvraščenije (TV seriál)
V zone riska (TV seriál)
Metod Lavrovoj (TV seriál)
Stěčenije obstojatělstv (S02E05)
2011 Dalnobojščiki 3 (TV seriál)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Stop-kadr (S01E03)
Profil ubijcy (TV seriál)
Lesnik (S01E01)
Dikij (TV seriál)
Vzryvnaja volna (S02E06)
Ně streljajtě v žurnalista 2 (S02E04)
Ně streljajtě v žurnalista 1 (S02E03)
Morskije ďjavoly (TV seriál)
Ubijstvo na video (S05E10)
2010 Dom maljutki (TV seriál)
Pautina (TV seriál)
Braťja po krovi (S04E01)
2009 Brak po zaveščaniju (TV seriál)
Pautina (TV seriál)
Pauk (S03E03)
2008 Suděbnaja kolonka (TV seriál)
2007 UGRO. Prostyje parni (TV seriál)
Sokrovišča madam Borejko (S01E03)
2005 Zvězda epochi (TV seriál)
2004 Vsegda govori "vsegda" 2 (TV seriál)
2003 Moskva. Centralnyj okrug (TV seriál)
2001 Graždanin načalnik (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2017 Něizvestnyj (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky