foto

James Simmons

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Bídníci
2010 Zpověď
1992 Modrý led
1989 Jindřich V.
1988 Twelfth Night, or What You Will (TV film)
1987 Empire State
1986 Studená válka

TV seriály

1997 Animal Ark (TV seriál)
Trial & Retribution (TV seriál)
1996 Tichý svědek (TV seriál)
1988 Hannay (TV seriál)
1987 London Embassy (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
Strangers and Brothers (TV seriál)
1983 Profesionálové (TV seriál)
Pryč s bohatstvím (S05E11)
1980 The Gentle Touch (TV seriál)
1979 The Legend of King Arthur (TV seriál)
1978 Rumpole of the Bailey (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace