foto

Garard Green

  • nar. 31.7.1924
    Madras, Indie
  • zem. 26.12.2004 (80 let)
    London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1992 Zebra Man, The
1963 A Matter of Choice
1962 Emergency
Spanish Sword, The
1961 Three Spare Wives
1960 Compelled
Sentenced for Life
1959 Horrors of the Black Museum
Jack the Ripper
1958 No Safety Ahead
The Trollenberg Terror
1957 Hour of Decision
The Steel Bayonet
Zoo Baby
1956 High Terrace
1955 Count of Twelve
Police Dog
1954 Profile

TV seriály

1981 Only Fools and Horses.... (TV seriál)
1966 Softly Softly (TV seriál)
1963 Desperate People, The (TV seriál)
1962 Compact (TV seriál)
Richard the Lionheart (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 Ghost Squad (TV seriál)
1960 Man From Interpol (TV seriál)
Our House (TV seriál)
1959 The Edgar Wallace Mystery Theatre (TV seriál)
1957 White Hunter (TV seriál)
1954 Fabian of the Yard (TV seriál)
The Vise (TV seriál)

Host

TV pořady

1969 This Is Your Life (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace