foto

Leonard Steckel

  • nar. 18.1.1901
    Knihinin, Rakousko-Uhersko
  • zem. 9.2.1971 (70 let)
    Aitrang, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1971 Chopin-Express (TV film)
Die Stimme hinter dem Vorhang (TV film)
Die menschliche Pyramide oder Wohl dem, der eine Bleibe hat (TV film)
1970 Der Tag des Krähenflügels (TV film)
Einladung ins Schloss (TV film)
1968 Der Meteor (TV film)
Der zehnte Mann (TV film)
Graf Öderland (TV film)
1967 Anastasia (TV film)
Kabale und Liebe (TV film)
1966 Grieche sucht Griechin
Herr Puntila und sein Knecht Matti (TV film)
Pontius Pilatus (TV film)
1965 Die ehrbare Dame (TV film)
Letzten Tage der Menschheit, Die (TV film)
1964 Die Silberflöte (TV film)
In einem Garten in Aviamo (TV film)
The Visit
1963 Zwei Whisky und ein Sofa
1962 Affäre Blum (TV film)
Der Mann aus Guayaquil (TV film)
Golden Boy (TV film)
Nachts ging das Telefon
1961 Geheimnis der schwarzen Koffer, Das
Kartenspiel, Das (TV film)
1960 Das Haus voller Gäste (TV film)
Liebling der Götter
1959 Ja, so ein Mädchen mit sechzehn
Unser Wunderland bei Nacht
1958 Die grünen Teufel von Monte Cassino
Lékař od Stalingradu
Madeleine und der Legionär
Majestät auf Abwegen
Romarei, das Mädchen mit den grünen Augen
1957 Ohne dich wird es Nacht
Stresemann
1956 Hejtman z Kopníku
Nathan der Weise (TV film)
Rosen für Bettina
Staatsbegräbnis (TV film)
1955 Du mein stilles Tal
Liebe ohne Illusion
1954 Der letzte Sommer
Die sieben Kleider der Katrin
Ewiger Walzer
Frühlingslied
Geliebte Feindin
Meines Vaters Pferde, 1. Teil: Lena und Nicoline
Meines Vaters Pferde, 2. Teil: Seine dritte Frau
Viktoria und ihr Husar
1953 Südliche Nächte
1933 Hände aus dem Dunkel
Kampf um Blond
Píseň pro tebe
Salon Dora Green
Unsichtbare Gegner
1932 Gitta entdeckt ihr Herz
Ich will nicht wissen, wer du bist
Mieter Schulze gegen alle
Slavnostní představení clownů
Tajný agent
Zamilovaná firma
1931 Der Hauptmann von Köpenick
Die Abenteurerin von Tunis
Draufgänger, Der
Nuits de Port Said, Les
Vrah mezi námi
1930 Phantome des Glücks
1927 Gewitter über Gottland

TV seriály

1968 Odysseova dobrodružství (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

1961 Die Spur der Leidenschaft (TV film)
1959 Der eingebildete Kranke (TV film)
1957 Drei Mann auf einem Pferd
1955 Du mein stilles Tal
1953 Die Venus vom Tivoli
1952 Palace Hotel
1940 Fräulein Huser

Divadelní záznam

1971 Einer muß der Dumme sein (divadelní záznam)

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky